Zoeken

The largest seller in Europe for DEKO, DIGI & UBERT equipment

Retourneren

Is er schade aan het apparatuur of werkt het niet naar behoren? Wat spijtig om te horen, retourneren is in deze gevallen natuurlijk geen enkel probleem! U heeft recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst als retour te melden en dan gaan we samen zoeken naar een passende oplossing.

Normaliter kan het gekozen product worden omgeruild, waardoor u binnen een korte tijd en zonder problemen weer aan de slag kan. Is deze oplossing niet de gewenste keuze, neem dan contact op via: caspar@retailequipment.eu of bel naar: 0614470300. Dan zoeken we samen naar een oplossing waar u weer tevreden van wordt.

Wanneer u gebruik wil maken van uw herroepingsrecht, verzoeken wij u om contact op te nemen via caspar@retailequipment.eu. De geleverde producten zullen in de originele staat aan Retail Equipment Europe geretourneerd worden, hierna zal het verschuldigde orderbedrag teruggestort worden, mits het product in goede order retour ontvangen is zonder gebruikssporen of mankementen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn, dan kan Retail Equipment Europe een waardevermindering aan u doorberekenen. Behandel om deze reden het product met zorg en verpak het product weer goed bij het retour sturen van de artikelen.

Back to Top
Product has been added to your cart