Zoeken

The largest seller in Europe for DEKO, DIGI & UBERT equipment

Over Retail Equipment Europe

Welkom bij Retail Equipment Europe. Een startende onderneming in de retail branche sinds december 2020. Onze business is het inkopen en verkopen van apparatuur gericht op de foodservice markt in Nederland en de rest van Europa.

Wij onderscheiden ons door de grote hoeveelheid aanbod in artikelen, dit aanbod is in een korte tijd zo gegroeid dat we kunnen zeggen dat wij de grootste retailers van heel Europa zijn.

Bovendien zijn alle artikelen die wij verkopen in perfect werkende staat, omdat ze voor een korte periode gebruikt zijn. Daarnaast zijn de apparaten goed onderhouden door gecertificeerde servicebedrijven.

De artikelen worden gelabeld met de nieuwste technologie van NFC-tags waardoor onderhoud, voorraad en leveringen goed bijgehouden worden. Hierdoor zijn alle apparaten van goede kwaliteit en periodiek onderhouden. Deze technologie vormt zich tot een nieuw zelfontworpen asset management systeem die alle informatie van het apparatuur kan monitoren zoals; model, serienummer, herkomst en onderhoudsdata. Door het gebruik van deze technologie loopt Retail Equipment Europe ver voor op ontwikkelingen binnen magazijn- en voorraadbeheer, waardoor de beste service aan de klant geleverd wordt.

De ondernemer

De van origine horeca ondernemer Caspar Hermeler is na het sluiten van zijn restaurant tijdens de Corona crisis niet bij de pakken neer gaan zitten maar is verder gaan kijken naar oplossingen om de tijd door te komen. Na verloop van tijd kwam er een kans om een grote voorraad keukenapparatuur op te kopen en dit pakte Hermeler met beide handen aan. Uit deze kans is de startende onderneming Retail Equipment Europe ontstaan.

Door de tientallen jaren ervaring in de horeca en het ondernemersbloed ontstaat de perfecte combinatie voor het verloop van de organisatie. Bij Retail Equipment Europe zijn goede service en kwaliteit de kernwaarden, wat voor een horeca ondernemer natuurlijk niet meer dan normaal is.

Bovendien levert Retail Equipment Europe om deze reden enkel top kwaliteit en wil naast een retailer ook een stabiele partner worden om een langdurige en eerlijke relatie op te bouwen. Het worden van een stabiele partner is ook de filosofie van Hermeler voor de toekomst van het bedrijf.

Naast het feit dat Retail Equipment Europe zich vooral richt op het inkopen en verkopen van keukenapparatuur, fungeert de organisatie ook om het asset management systeem te optimaliseren en verder uit te werken.

Back to Top
Product has been added to your cart